Poslovni susreti bh. i mađarskih privrednika

Bez autora
Jun 10 2014

Privredna komora Mađarske, Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Privredna komora Republike Srpske, 11. i 12. juna organiziraju Poslovne susrete privrednika iz Republike Mađarske i Bosne i Hercegovine.Poslovni forum i B2B susreti bit će održani 11. juna u Sarajevu u Vanjskotrgovinskoj komori BiH, a 12. juna 2014. godine u Banjoj Luci u prostorijama Privredne komore RS. Nakon toga privrednici dviju zemalja će posjetiti Kakanj i sastati se sa predstavnicima tamošnjih firmi.

Poslovni susreti bh. i mađarskih privrednikaPrivredna komora Mađarske, Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Privredna komora Republike Srpske, 11. i 12. juna organiziraju Poslovne susrete privrednika iz Republike Mađarske i Bosne i Hercegovine.

Poslovni forum i B2B susreti bit će održani 11. juna u Sarajevu u Vanjskotrgovinskoj komori BiH, a 12. juna 2014. godine u Banjoj Luci u prostorijama Privredne komore RS. Nakon toga privrednici dviju zemalja će posjetiti Kakanj i sastati se sa predstavnicima tamošnjih firmi, potvrđeno je FENI u Vanjskotrgovinskoj komori BiH.
 
Članovi mađarske poslovne delegacije su preduzeća iz različitih privrednih sektora: precizna metalna industrija, komunalna djelatnost (gradski vodovod i tretman pitke vode), elektromašinska industrija, transport, filtracija vode, IT tehnologija, prehrambena i mesna industrija, izgradnja dalekovoda i trafostanica, elektrooprema, agro i metalna industrija, trgovina, zaštita životne sredine, bankarske i finansijske usluge i poljoprivreda.
 
Na ovim susretima, prema navodima iz VTKBiH, bit će predstavnici 16 mađarskih i 20-ak bh. firmi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik